SVE ZBOG BAKLJE

Pogledajte makljažu specijalaca i BBB-ovaca

20.10.2012 u 20:17

Bionic
Reading

Utakmica u Zaprešiću između Intera i Dinama ipak nije prošla mirno kako se očekivalo. Jedna baklja bila je dovoljna za frku na tribinama

Inter i Dinamo odigrali su fer i korektnu utakmicu u Zaprešiću, 'modri' su sasvim zasluženo pobijedili sa 2:0, a kako je riječ o klubovima čiji navijači nisu ni u kakvom suludom ratu, tako se neredi nisu ni očekivali. No na tribinama je ipak bilo vatreno!

Stotinjak navijača Dinama glasno je bodrilo svoje nogometaše, no u jednom trenutku u prvom poluvremenu netko od njih je zapalio baklju koja je, uz urlike uvreda na račun Zdravka Mamića, doletjela na travnjak. Vatrogasci u ovom slučaju nisu baš bili ažurni, pa se trebalo pričekati da je ugase i maknu s igrališta, no policijski specijalci su bili - puno ažurniji.

Uletjeli su bez najave na tribinu i krenuli uhvatiti navijača koji je bacio baklju. Jasno, odmah je došlo do komešanja, letjele su šake, 'sijevale' policijske palice, no nakon minutu, dvije sve se ipak smirilo.

Policija zasad nije objavila ni jednu informaciju s utakmice, niti koliko je ljudi uhićeno, niti ima li ozljeđenih, ali činjenica jest da je jedna mirna utakmica dvaju sportskih prijatelja završila ipak s krvavim glavama. Šteta, šteta...