PREDSJEDNIČKO PRIZEMLJENJE

Pogledajte kako je Josipović skliznuo niz stepenice

19.07.2010 u 22:04

Bionic
Reading

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović pao je niz stepenice u Subotici tijekom obilježavanja obljetnice osnutka Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini

Srećom pad je prošao bez ozljeda, a prvi su mu u pomoć priskočili njegov srbijanski kolega Boris Tadić i predsjednik Demokratskog saveza vojvođanskih Hrvata Petar Kuntić.

Neposredno nakon što je održao govor na proslavi Josipović je priskočio u pomoć jednoj starijoj gospođi koja mu je upravo bila darovala sliku. Na silasku sa stepenica Josipović je u jednom trenutku zakoračio u prazno i pao.

'Bila je to mala nezgoda. Htio sam pomoći jednoj gospođi, a na kraju sam se poskliznuo. Poskočio sam kao mačka i ništa mi se nije ozbiljno dogodilo' izjavio je novinarima Josipović.

Predsjednik Srbije Boris Tadić koji je prvi pružio ruku Josipoviću kaže da se 'smrznuo' kad je vidio što se dogodilo.

Bili smo zabljesnuti brojnim reflektorima i blicevima fotoaparata. Ivo je odmahivao publici koja ga je pozdravljala i odjednom nestade. Ono što me još više, ovaj puta u pozitivnom smislu, zaprepastilo, je njegova reakcija: ustao je, nasmijao se i kao da se ništa nije dogodilo.

Znamo se nekoliko mjeseci i moram priznati da sam oduševljen njegovom fizičkom spremom. Ovo neki mlitavac ne bi mogao izdržati', rekao je Tadić.