HLADAN K'O ŠPRICER

Pogledajte dokaz da Šukera baš ništa ne može iznenaditi

10.02.2015 u 09:49

Bionic
Reading

Nekadašnji ministar financija pokazao je da u nepredviđenim okolnostima može zadržati svoje poznato 'pokeraško' lice, iako ovaj put nije nastojao izbaciti iz takta svoje političke neistomišljenike

Govoreći o uvođenju osobnog identifikacijskog broja u emisiji Studio 4, urednice i voditeljice Tončice Čeljuske, Šuker je doživio neobičnu tehničku nezgodu.

Stolac na kojem je sjedio bivši ministar financija pokvario se i propao, pa je gotovo dva metra visoki HDZ-ovac jedva provirivao iza stola. Činilo se kao da je bio visok tek do ramena svog sugovornika Ljube Jurčića, koji je inače znatno niži od njega.

Unatoč nesvakidašnjoj nezgodi, Šuker je zadržao ledenu pribranost i nastavio smireno iznositi argumente praveći se kao da se ništa posebno nije dogodilo.

Inače, ovo nije prva nezgodna situacija koju Ivan Šuker doživljava u studiju Hrvatske televizije. Prije gotovo pet godina, tadašnja voditeljica Otvorenog Hlovarka Novak Srzić pokušala mu je u sred emisije sjesti u krilo i gotovo ga izbacila iz takta. Ali - ni ona ga nije ozbiljnije poljuljala!