TEŠKA NESREĆA KOD PULE

Poginuo vozač automobila, stradali radnici u autobusu

18.11.2012 u 09:50

Bionic
Reading

Tridesetogodišnji D. R. iz Funtane smrtno je stradao u jutrošnjem stravičnom frontalnom sudaru s autobusom Zagrebgradnje kod Ladrovića, nedaleko Poreča.

Do teške prometne nesreće, nažalost sa smrtnim ishodom i 10-tak ozlijeđenih putnika iz autobusa, došlo je oko 5.45 sati na dijelu ceste D-302, između naselja Bonaci i Ladrovići.

Nesretni vozač Hyundai Getza, vozeći iz smjera Baderne prema Poreču, u blagom desnom zavoju prešao je na suprotnu stranu ceste te se direktno sudario s autobusom koji je prevozio radnike tvrtke na posao. U strašnom srazu s nailazećim autobusom, vozač Hyundaija je na mjestu poginuo. Getz se gotovo 'prepolovio' te je dio automobila od siline sudara završio u šumi uz cestu. Više putnika autobusa Zagrebgradnje pri sudaru je ozlijeđeno i upućeno u pulsku Opću bolnicu, a navodno ih je zbog težina ozljeda troje zadržano na liječenju.

Uz porečku policiju i zamjenicu državnog odvjetnika iz Pazina, na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci porečke Javne vatrogasne postaje, koji su pomogli razrezati lim i izvući beživotno tijelo iz potpuno demoliranog automobila.