SMRT KOD OZLJA

Pod automobil podletio 72-godišnji biciklist

18.11.2009 u 09:52

Bionic
Reading

Biciklist koji je oko 6.40 prolazio mjestom Gornje Pokuplje između Karlovca i Ozlja smrtno je stradao nakon što je na njega naletio Fiat Croma karlovačkih registracija

OZALJ - Prema prvim informacijama, riječ je o 72-godišnjem Nikoli Rožiću koji je živio u susjednom selu Jaškovo. Na njega je svojim autom naletio Jasmin Muftić (35) koji također živi u susjednom naselju Lavkušje, piše Večernji list.

Do nesreće je došlo na potpuno ravnom dijelu ceste, a prema prvim izjavama Jasmina Muftića, nesretni Rožić biciklom je sišao s nogostupa i podletio ispred njegova automobila. Tijelo i bicikl nakon udarca ostali su odbačeni desetak metara dalje, kraj ograde obližnje obiteljske kuće. Rožić je na biciklu imao torbu i vreću u kojoj je bila stočna repa. Kako su tvrdili neki od susjeda, repu je htio ostaviti kod nekog prijatelja, a zatim nastaviti do lječilišta u Topuskom, gdje je trebao ići na rehabilitaciju.

Očevid su, osim policije, obavili zamjenik županijske državne odvjetnice Zdravko Car i istražna sutkinja Jasminka Jerinić-Mušnjak. Promet tim dijelom ceste normaliziran je u 8.30 sati.