ČAČIĆ OPIJEN OPTIMIZMOM:

Pobjeđujemo u svih 10 jedinica i dobivamo 88 zastupnika

03.07.2011 u 14:46

Bionic
Reading

U zemlji vlada pesimizam, a mi u HNS-u imamo temelje za optimizam - nije krio zadovoljstvo rezultatima ankete Radimir Čačić, koji smatra da bi izbore trebalo raspisati za ranu jesen

Koalicija SDP-HNS-HSU-IDS pobjeđuje u svih 10 izbornih jedinica i dobiva 88 zastupnika - objavio je jučer rezultate ispitivanja javnog mijenja predsjednik HNS-a Radimir Čačić. Više od 2000 haenesovaca okupilo se na 6. sportskim susretima u Toplicama Sveti Martin, gdje su održane i sjednice predsjedništva te središnjeg odbora stranke. - U zemlji vlada pesimizam, a mi u HNS-u imamo temelje za optimizam - nije krio zadovoljstvo rezultatima ankete R. Čačić, koji smatra da bi izbore trebalo raspisati za ranu ili 'najraniju' jesen. Koalicija ide zajedno na izbore i sigurno pobjeđuje, zaključio je Čačić.

Anketa napravljena za naše potrebe dala nam je optimizam, no rezultati koji Kukuriku koaliciji predviđaju pobjedu u svim jedinicama nisu podloga za odlazak na more i samozadovoljstvo, nego za vjetar u leđa, i priprema za posao buduće vlade. Pregovori o ulasku u EU su završili i vrijeme je za izbore, dodala je Vesna Pusić. Gosti HNS-a bili su predstavnici koalicijskog partnera HSU-a.