POČINJE PONOĆNO LUDILO

PlayStation 4 stiže u Hrvatsku!

22.01.2014 u 14:10

Bionic
Reading

Hoćete li biti među prvima koji će se domoći moćne PS4 konzole čim kroči na naše prostore?

Bliži se i taj dan. U noći s utorka na srijedu gameri će napokon doći nasvoje jer 29.01. točno u ponoć PS4 stiže u Hrvatsku i počinje službenaprodaja moćne konzole. U trgovačkom centru Westgate ispred poslovniceSony Center Sancta Domenica, ekskluzivnog distributera PS4 za našetržište, okupit će se brojni gameri koji se velikim nestrpljenjemiščekuju dolazak PS4.

 

 

Naša recenzija PlayStationa 4

 

 

Kao što je svugdje u svijetu slučaj i kod nas ćebrojni fanovi koji jedva čekaju da zaigraju svoje omiljene igre na novojkonzoli, biti prisutni kako bi baš oni mogli biti prvi ponosni vlasnicikonzole za koju se vjeruje da će opravdati visoke zahtjeve koji su prednju postavljeni.    

 

Tom prigodom organizirat će se i veliki event kakobi se obilježio dolazak dugo očekivane konzole. Svi koji buduprisustvovali eventu u Westgateu imaju priliku sudjelovati u dva gamingturnira i osvojiti novi PS4! Sancta Domenica je osigurala ove dvijezaista fantastične nagrade za pobjednike turnira, a tu su i dodatnenagrade za ostale posjetitelje, poput igrica i kontrolera za PS4. Brojosiguranih primjeraka za hrvatsko tržište je ograničen pa se požurite idođite na ponoćnu prodaju kako biste osigurali svoj primjerak PS4. Pored toga, Sancta Domenica svojim kupcima na 29.01., službeni datumpočetka prodaje u RH daje 10% popusta na sav ostali PS4 asortiman kao ina odabrane modele Sony TV-a.