NA TELEVIZIJI N1

Petrov, Bandić i Sinčić analiziraju sučeljavanje Plenkovića i Milanovića

12.08.2016 u 14:40

Bionic
Reading

Televizija N1 prvotno je najavila da organizira televizijsku debatu u kojoj će sudjelovati zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov neposredno nakon sučeljavanja predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i HDZ-a Andreja Plenkovića, ali je u međuvremenu promijenila koncepciju

Umjesto debate gosti će u programu N1 komentirati dvoboj čelnika najvećih hrvatski stranaka. Tako s N1 navode da će u prvoj velikoj emisiji posvećenoj izborima, u petak u 21,15, s posebnim gostima komentatorima analizirati sučeljavanje Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića, a u emisiji gostuju i u posebnim intervjuima uživo govore: Milan Bandić u 21,15 iz Sinja, Ivan Vilibor Sinčić u 21,45 iz Zagreba i Božo Petrov u 22,15 iz Metkovića.

Podsjetimo, Most je žestoko prosvjedovao kod HRT-a što nije na debatu pozvao i Božu Petrova dok je Bandić bio mnogo ležerniji te je ustvrdio da ne zna zašto se Petrov ljuti što ga ne zovu na sučeljavanje.
'No, iskreno, ne znam ni zbog čega se imaju sučeljavati Milanović i Plenković, oni su dva dobra pripravnika iz ministarstva vanjskih poslova. Milanović je dokazano nesposoban, a Plenković je nedokazano sposoban, nemaju se oko čega sučeljavati. SDP i HDZ su doveli Hrvatsku na gospodarska koljena. Ona je opustošena, iseljena, treba skinuti rukavice i reći građanima golu istinu. Oni su 21 godinu neuspjeli vladali naizmjence i sad ponovno obećavaju svašta', kazao je Bandić.