POTVRĐENA KOALICIJA

Petrina se hvali: Preoteo sam Kajina Milanoviću i Josipoviću

02.09.2015 u 15:14

Bionic
Reading

Damir Kajin, saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata (ID), te načelnik Primoštena Stipe Petrina postigli su načelni sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće parlamentarne izbore, priopćeno je iz ureda za odnose s javnošću Stipe Petrine

U priopćenju naslovljenom 'Stipe Petrina pretekao Milanovića i Josipovića i dobio Damira Kajina u svoju koaliciju!', navodi se da su ta dvojica političara pronašla niz dodirnih točaka u svom dosadašnjem političkom djelovanju.

'Prije svega, zajednički im je cilj pobijediti dugogodišnje vodstvo HDZ-a i SDP-a, a oni se izmjenjuju na hrvatskoj političkoj sceni već 25 godina, i nametnuti se kao ozbiljna i provjerena politička opcija.

Kako je Damir Kajin dugogodišnji saborski zastupnik te prepoznatljiv u hrvatskoj javnosti po tome što se nikada nije ustručavao otvoreno iznijeti svako svoje mišljenje o bilo kom političkom i društvenom problemu u ovoj zemlji, a isti takav stav ima i Stipe Petrina, na predstojećim parlamentarnim izborima njihova kombinacija, sasvim sigurno, bit će pobjednička!', stoji u Petrininom priopćenju.

'Nijednoj opciji te nijednoj grupaciji ni pojedincu koji želi prihvatiti naša načela nisu zatvorena vrata. Baš svi su dobrodošli', rekao je Petrina nakon objavljivanja vijesti o koaliciji za iPress, naglašavajući kako ni u kom slučaju ne dolazi u obzir suradnja samo s dvije stranke - HDZ-om i SDP-om.