RAZOČARANI KARLOVČANI

Petravić: Protiv 'lokosa' smo podbacili

24.10.2011 u 11:02

Bionic
Reading

Karlovac je imao priliku da pobjegne iz opasne zone, ali Lokomotiva je odnijela cijeli plijen sa stadiona Branko Čavlović – Čavlek

Lokomotivi odgovara gostovanje u Karlovcu. Momčad s Kajzerice i treći puta zaredom uzela je tri boda.

'Naravno da smo zadovoljni jer smo prekinuli neugodan niz od sedam prvenstvenih utakmica bez pobjede. Ova tri boda imaju za nas poseban značaj, osvojena su u susretu s izravnim konkurentom na prvenstvenoj ljestvici. Vjerujem da će mojim igračima sada porasti samopouzdanje, a pred nama je čak pet 'domaćih' utakmica. Tu vidimo veliku šansu da se na kraju jesenskog dijela sezone smjestimo negdje između sedmog i devetog mjesta na prvenstvenoj ljestvici', rekao je trener 'lokosa' Marijo Tot.

Raspoloženje njegovog kolege na suparničkoj klupi je bio potpuno drukčije.

'Lokomotiva je bila bolja momčad, imala kvalitetniju i tečniju igru, pa je na kraju zasluženo slavila. Mi smo ovoga puta bili indisponirani, potpuno smo podbacili, ništa nam nije polazilo za nogom. Nismo uspijevali opasnije zaprijetiti ni s igračem više. Sada se okrećemo novim nastupima, s nadom kako ćemo se ubrzo izvući iz opasne zone', poručio je domaći strateg Damir Petravić.