KAKO JE GOVORILA BLAGAJNICA HDZ-A

Pavošević: Ja ću smijeniti Jadranku

Branka Pavošević

Branka Pavošević

Izvor: tportal.hr / Autor: Facebook

'Ja ću Jadranku smijeniti', zaprijetila je pred stranačkim kolegama iz Kloštar Ivanića blagajnica HDZ-a Branka Pavošević nakon što je prvi put ispitana u USKOK-u, piše Večernji list

Nekadašnja blagajnica HDZ-a koja je vladajuću stranku uvalila u veće probleme nego Mladen Barišić, kada je izrekla ovu rečenicu bila je predsjednica HDZ-a u Kloštar Ivaniću, vijećnica u Skupštini Zagrebačke županije i članica čak triju odbora te Skupštine; Odbora za zaštitu okoliša i prostornog uređenja, Odbora za razvoj lokalne samouprave i Odbora za prosvjetu, kulturu i šport.

No Pavošević je prije nekoliko dana izbrisana iz članstva HDZ-a, a glavni tajnik stranke Branko Bačić i predsjednik županijskog odbora stranke Dražen Bošnjaković na njezino su mjesto imenovali Zlatka Golubića, načelnika općine.

Obiteljsku kuću, u čijem je dvorištu blagajnica HDZ-a navodno zakopala isplatnice koje dokazuju tijek novca iz crnoga fonda, Pavoševićevih čuva policija. U vjerodostojnost tih dokumenata mnogi sumnjaju, piše Večernji list. 'Nečije je ime moglo naknadno biti upisano. Sadržaj bilježnice je upitan, nevjerodostojan', rekao je jedan od lokalnih HDZ-ovaca.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi