posudio 3000 eura

Pao lihvarski dvojac: Fizički nasrnuli na muškarca u trgovačkom centru, dva mu puta pokušali oteti dijete

07.07.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Šibenski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 31-godišnjakom osumnjičenim za lihvarski ugovor i pokušaj protupravne naplate od 34-godišnjaka, otmicu i nanošenje tjelesnih ozlijeda djetetu kao i oštećenje tuđe stvari u trgovačkom centru

Osumnjičeni 31-godišnjak početkom 2021. godine posudio je 3000 eura oštećenom uz lihvarske kamate. Oštećeni novac nije vratio u dogovoreno vrijeme, pa je osumnjičeni 42-godišnjak prvo 3. srpnja u Splitu pokušao oteti dijete oštećenom, ali u tome nije uspio, priopćila je PU šibensko-kninska.

Osumnjičeni su zajedno 4. srpnja u Šibeniku u trgovačkom centru pokušali naplatiti dug i oštećenog tjelesno napali. Muškarcu su nanijeli lakše tjelesne ozlijede, kao i njegovoj 30-godišnjoj supruzi koja ga je branila. Tom su prilikom oštetili inventar u trgovačkom centru.

Nakon toga je osumnjičeni 42-godišnjak ponovno htio oteti dijete, u čemu nije uspio, ali je dijete tom prilikom lakše ozlijeđeno.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.