ULAZE U SABOR

Pametno: Glas za 'veliko trojstvo' je bačen

08.09.2016 u 16:26

Bionic
Reading

'Sigurno ulazimo u Sabor, a nadamo se i svom klubu zastupnika', objavila je predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak, ohrabrena najnovijim anketama koje pokazuju da su u nekoliko izbornih jedinica iznad praga ili vrlo blizu njega

'Veliko trojstvo, odnosno stranke koje misle da su velike, pokušavaju uvjeriti birače da je glas za bilo koga drugog bačen. Upravo suprotno, vrlo dobro osjećamo da smo s njima bacili sve protekle godine. Ulazimo u Sabor i donijet ćemo glas razuma u tu instituciju', kazala je Puljak.

'Rekla sam da ćemo biti najveće iznenađenje ovih izbora i ta tvrdnja polako se ostvaruje. Želimo mijenjati državu, od politike do gospodarstva, jer predstavljamo modernu, otvorenu, tolerantnu i građansku Hrvatsku. Ovih dana čelnici vodećih stranaka, a osobito HDZ-a i Mosta, bahato podcjenjuju inteligenciju građana i plaše ljude bačenim glasovima. Interesantno je kako oni koji sebe nazivaju vjerodostojnima ne misle da je glas za njih bačen, s obzirom na to u koliko smo prilika imali vidjeti da svoju vjerodostojnost brane u sudskim procesima. A što se tiče Mosta, lani su imali drugačiju priču o bačenim glasovima', kazala je predsjednica stranke Pametno.

'Njihova dosljednost je već općepoznata u ovoj zemlji i imali smo je priliku vidjeti na djelu. Glasovi za obje te stranke su bačeni jer su pogazili sve, od obećanja do ljudskih prava', dodala je Puljak.

Komentirajući prosvjed nekoliko stotina pripadnika Torcide na skupu HDZ-a, ponovila je da su glavni krivci za nepoštivanje Zakona o sportu upravo HDZ i Most. 'Lako je sada vikati i obećavati na 'majke mi mile', imali su svoju šansu. Žalosno je da navijači i udruge moraju pisati zakone i zahtijevati da se oni provode umjesto ljudi koji su plaćeni za to. Građani će prepoznati tko je vjerodostojan i tko je za promjenu; oni sasvim sigurno nisu vjerodostojni, kao ni predsjednica države. Problem huligana ne može rješavati netko tko se s huliganima druži', zaključila je Puljak.


443433,442823,442028,441355