policijski znanac

Otkriveno koga se sumnjiči za ubojstvo djevojke na Malom Lošinju

14.02.2020 u 18:11

Bionic
Reading

Branko Rafajac (41), osumnnjičen je za ubojstvo 16-godišnjakinje u Malom Lošinju. Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar još jutros je potvrdio da je mogući počinitelj priveden, ali da se za jednom osobom još traga

Rafajac je rođeni Osječanin, ali već neko vrijeme živu u Malom Lošinju.

Međutim, malo tko ima lijepih riječi o njemu, a policija ga već poznaje zbog niza kaznenih djela i prekršaja.

Evidentiran je zbog obiteljskog nasilja, posjedovanje droge i remećenje javnog reda i mira, piše Jutarnji list.

Pomoćnik načelnika za krim policiju Irdin Mujačić, koji je bio na očevidu, za RTL Danas je rekao da policija "do sad nije utvrdila povezanost između počinitelja i žrtve".

"Osoba osumnjičena za ubojstvo nalazi se u policijskoj postaji, uhićen je i provodi se daljnje kriminalističko istraživanje. Od ranije je poznat policiji zbog počinjenja prekršaja u sferi kršenja javnog reda i mira te zbog zlouporaba droga", rekao nam je Mujačić.

U potpunom šoku nakon tragedije majka žrtve uspjela je Jutarnjem listu ispričati što se zbilo. Bilo je to u 14 sati, u vrijeme dok je tragičnu kronologiju prepričavala i istražiteljima u policiji.

  • +15
Ubojstvo na Malom Lošinju Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic

'Što da vam kažem, mi smo zapravo kolateralne žrtve. Naprosto smo se našle na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ja i moje dijete tog čovjeka nikad prije, a ni njegovu bivšu partnericu nismo vidjeli. On je naprosto “fulao” kuću. On je uletio u naše dvorište. Bio je mrkli mrak. Prvo je napao mene, a onda je moja kći izletjela. Ja sam se pokušala obraniti, ali nisam mogla. Onda je napao nju pa opet mene. Ništa nisam vidjela'. ispričala je majka ubijene djevojke.