VARAŽDIN

Otkriven provalnik s kolodvora

08.11.2010 u 13:04

Bionic
Reading

Nekoliko stotina tisuća kuna s varaždinskog kolodvora otuđio je 33-godišnji Međimurac, osnovano sumnja varaždinska policija koja nastavlja s kriminalističkim istraživanjem jer se u vezu s tom krađom dovode i neke druge osobe

Za svega pet dana policijski službenici Policijske uprave varaždinske razriješili su provalu u prostorije poduzeća AP Varaždin na varaždinskom autobusnom kolodvoru.


'Nakon kriminalističkog istraživanja osnovano se sumnja da je 33-godišnji muškarac iz Međimurja u noći sa 2. na 3. studenoga nasilno otvorio prostorije kancelarija AP Varaždin i potom iz blagajne otuđio iznos od nekoliko stotina tisuća kuna', izvijestili su iz PU varaždinske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pretražen je stan kojim se koristi osumnjičeni te je pronađena određena svota novca i više predmeta koji potječu od provale.

Uz kaznenu prijavu zbog teške krađe, 33-godišnjak je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu koji mu je nakon saslušanja odredio pritvor. Međutim, budući da se u vezu s provalom i krađom dovode i neke druge osobe, policijski službenici Policijske uprave varaždinske nastavljaju kriminalističko istraživanje.