SMS NESTALOG STUDENTA IZ RIJEKE

'Otela su me trojica u uniformama hrvatske policije!'

Policajci 4

Policajci 4

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Trojica muškaraca odjevena u uniforme hrvatske policije otela su prije nekoliko dana 25-godišnjeg mladića iz Rijeke Igora Fehira koji je otišao na svoju uobičajenu biciklističku rutu. Otmičarima je uspio pobjeći tek u Italiji, no s brojnim ubodnim ranama. Riječani strahuju da je riječ o trgovcima organima

'Otela su me trojica odjevena u odore hrvatskih policajaca. Bit će sve u redu, sad sam na sigurnom, javim se', bio je to SMS koji je Igor Fehir poslao svojoj obitelji danas točno u podne, dva dana nakon nestanka i panične brige njegovih najbližih.

Igor Fehir, 25-godišnji student medicine, u četvrtak se oko 15 sati pozdravio s majkom i otišao na svoju uobičajenu biciklističku rutu. Prošli su sati, pala je noć, Igor se nije vraćao, nije odgovarao na telefon koji je uporno zvonio u prazno, a onda se javio automat s glasom operatera, 'korisnik je nedostupan'. Zabrinutost Igorove obitelji tada prelazi u panični strah - nešto mu se dogodilo. Zovu riječku policiju, prijavljuju nestanak i već drugog dana na stranici nestali.hr objavljena je vijest o nestanku mladića iz Rijeke, piše Jutarnji list.

Igorovi prijatelji i poznanici organizirali su se preko Facebook grupe koja je okupila već preko 600 članova te su dogovarali organiziranu potragu kada im je dojavljena vijest da je Igor pronađen u Italiji.

'Točno je, Igor nam se javio SMS-om, braća su odmah krenula put Vicenze, sada su s njime i kažu nam da je dobro, ali još ne znaju vrijeme povratka. S Igorom nisam razgovarala, ali me sinovi smiruju i kažu da će biti sve u redu. Ništa drugo vam ne mogu reći, jer i ne znam puno više dok se ne vrate', rekla je još uvijek zabrinuta majka Ružica. 

Prema neslužbenim informacijama Igor je talijanskoj policiji rekao da su ga, dok je vozio bicikl, presrela trojica u kombiju. Bili su odjeveni u uniforme hrvatskih policajaca, na silu su ga ugurali u vozilo i odvezli u nepoznatom pravcu. Kada su stali u Vicenzi, uspio im je pobjeći, uletio je u prvu trgovinu gdje mu je prodavačica pomogla pozvati hitnu pomoć.  

Prema informacijama koje su roditeljima prenijela starija braća Alen i Antonio, koji su nakon primitka SMS-a odmah sjeli u auto i krenuli u Italiju, Igor ima posjekotine i ureze od škara i noževa po tijelu. Još je u bolnici na pretragama, čuvaju ga tri policajca. 

Da je Igor Fehir pronađen u talijanskoj Vicenzi potvrđuju i u riječkoj policiji, kažu da su u kontaktu s talijanskim kolegama, no za sada ne daju nikakve informacije dok se mladić ne vrati i da iskaz u PU primorsko-goranskoj. 

Uzbuna se podigla i ova bi priča morala dobiti službeno objašnjenje. Policija najavljuje istragu i za sada ovaj slučaj vodi kao otmicu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi