na ispitivanju

Osječkoj sutkinji auto zapalio susjed, a motiv je bizaran

13.04.2023 u 20:31

Bionic
Reading

Policijska uprava Osječko-baranjska završila je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje da je otvorenim plamenom zapalio parkirani automobil osječke sutkinje. Protiv njega je podignuta kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom

37-godišnji osumnjičenik za podmetanje požara maloprije je došao na Općinski sud u Osijeku. Tijekom večeri bit će ispitan, nakon čega će dežurni sudac istrage odlučiti hoće li mu odrediti istražni zatvor - mjeru koju je predložilo općinsko državno odvjetništvo smatrajući da postoji mogućnost od ponavljanja istog ili težeg kaznenog djela, piše Dnevnik.hr.

  • +5
Privođenje osumnjičenog za paljenje automobila sutkinje Vlaste Šimenić - Kovač u Osijeku Izvor: Cropix / Autor: Borna Jaksic

Muškarac je na sud stigao s kaznenom prijavom za dovođenje u opasnost života i imovine. Po zakonu je za to predviđeno do pet godina zatvorske kazne.

  • +6
U Osijeku zapaljen automobil Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Kako Nova TV neslužbeno doznaje, riječ je o muškarcu od ranije poznatom policiji, susjedu sutkinje koji je u nedjeljno jutro pod njezin automobil stavio zapaljeni predmet sa zapaljivom tekućinom. Iza svega navodno stoje neriješeni i narušeni međususjedski odnosi. Osumnjičeni se navodno naljutio jer se sutkinja parkira na određenom parkirnom mjestu.