POLICIJA GA TRAŽI

Osijekom kruži manijak koji plaši građane plastičnim pištoljem

01.02.2016 u 11:31

Bionic
Reading

Još uvijek nepoznati muškarac sinoć je u središtu Osijeka presreo bračni par Jelavić koji se šetao sa svojom malodobnom djecom te je u jednom trenutku repetirao pištolj, uperio ga prema njima i potom se počeo smijati uz povik 'Jeste li se us…., ha', nakon čega je pobjegao, a slične prepade policiji je prijavilo još nekoliko Osječana

Kako prenosi portal osijek031.com, obitelj Jelavić se sinoć oko 18:30 šetala prema osječkoj Tvrđi kada joj je u jednom trenutku prišao mladić koji je iz jakne izvukao pištolj, repetirao ga i uperio prema njoj. Nepoznati muškarac potom se počeo manijakalno smijati nakon čega se dao u bijeg dok su uplašena djeca od osam i 12 godina počela neutješno plakati.

Dok se otac djece pribrao i shvatio kako se radi o plastičnom pištolju, manijak se već dao u bijeg. Obitelj Jelavić odmah je obavijestila policiju koja je ih je obavijestila kako nisu prvi koji su im se obratili za pomoć budući da je manijak na nekoliko različitih lokacija presretao Osječane.

Radi se, naime, o muškarcu starom oko tridesetak godina, nižeg rasta, odjevenog u jaknu s kapuljačom i ruksakom na leđima, koji je lice skrivao sunčanim naočalama. I ostali prestravljeni Osječani koje je manijak presreo opisali su 'šaljivca' na identičan način.

Osječka policija građane je pozvala na oprez te da se odmah jave ako imaju bilo kakve informacije o presretaču kako bi ga pravodobno uhitili.