ZBOG JAKE BURE

Oprez! Zatvorena je autocesta između Sv. Roka i Maslenice

23.10.2018 u 07:35

Bionic
Reading

Zbog vjetra je za promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a obilazak za osobna vozila je državnim cestama; ne voze neki katamarani, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Maslenica i Posedarje; autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar); državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene te Paški most.

Na cesti A7 Draga-Šmrika i Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, a između Senja i Karlobaga (DC8) dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Opreznije treba voziti autocestom A1 između čvorova Dugopolje i Vučevica (na 373.km) u smjeru Zagreba zbog vozila u kvaru, kao i autocestom A3 Bregana-Lipovac između čvorova Lužani i Nova Gradiška (na 180.km) u smjeru Bregane, iz istog razloga, upozorava HAK.

Zbog vjetra u prekidu su: trajektne linije: Prizna-Žigljen; katamaranske linije: Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Cres-Rijeka.

Trajekt na liniji Drvenik V/M- Trogir dana 24.10.2018. isplovit će iz Drvenika Malog u 13:30 (umjesto 12:30), iz Drvenika Velog u 13:55 (umjesto u 12:55).

Zbog održavanja manifestacije Dani hrvatskog turizma u Hvaru, od danas, 23.10. do 26.10. uvode se dodatni polasci na liniji 9604s Split- Hvar (plovidbeni red na stranicama Jadrolinije).