BANDIĆ O KARAMARKU MANDATARU

'Onda su se dogovorili. Pa dobro da su se dogovorili'

01.12.2015 u 18:12

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u utorak u pauzi rasprave zagrebačke Gradske skupštine da izjava predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da će biti mandatar nove vlade 'znači da su se dogovorili', ocijenivši da je dobro da su se dogovorili.

"Onda su se dogovorili. Pa dobro da su se dogovorili", rekao je zagrebački gradonačelnik na pitanje je li čuo izjavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da će biti novi mandatar. Upitan je li i on u tim dogovorima, Bandić je kratko poručio: "Polako".

Aktualni sat zagrebačke Gradske skupštine u utorak je obilježio rekordno mali broj pitanja gradskih zastupnika, tek devet. Postavljali su ih isključivo zastupnici SDP-a, što je izazvalo špekulacije oko formiranja vlade i kome će se prikloniti stranka Milana Bandića u Saboru.

HDZ nije imao nikakva pitanja o gradskoj problematici.

Na upit kako je zadovoljan raspravom o gradskom proračunu za iduću godinu, kazao je da će, ako se ne usvoji, izbori biti u svibnju iduće godine, a ako se usvoji, u svibnju 2017. "Što se mene tiče, ja sam za redovne izbore. Ne odlučujem sam o tome. O tome će odlučiti zastupnici", dodao je.