PREDAH OD OBORINA

Od utorka ljepše, prema vikendu sve toplije

19.10.2015 u 11:30

Bionic
Reading

U utorak djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Više oblaka na istoku i krajnjem jugu gdje još može pasti malo kiše, a na širem dubrovačkom području moguć i poneki pljusak. U unutrašnjosti će puhat slab i umjeren sjeverac, a na Jadranu umjerena i jaka bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 2 do 7, a na Jadranu od 11 do 16°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 11 do 15, a na Jadranu od 17 do 21°C.

U srijedu u unutrašnjosti djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano. U unutrašnjosti moguća jutarnja magla ili niska naoblaka, ponegdje i dugotrajna. U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će puhat slaba i umjerena bura s jakim udarima podno Velebita. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 1 do 6, a na Jadranu od 9 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 11 do 15, a na Jadranu od 16 do 21°C.

U petak u unutrašnjosti ujutro mjestimična magla ili niska naoblaka. Nakon izdizanja magle i razilaženja oblaka barem djelomice sunčano. Na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti će puhati slab sredinom dana i umjeren sjeverac, a na umjerena i jaka bura s olujnim udarima podno Velebita. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 4 do 7, a na Jadranu od 12 do 16°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 12 do 15, a na Jadranu od 19 do 23°C.

Do kraja tjedna vrijeme se neće značajnije mijenjati. Temperature će blago porasti.