VJENČANI KUMOVI

Obračun u Zlatar Bistrici: HDZ-ovac davio SDP-ovca i prijetio

29.11.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Policija je uhitila i privela Renata Čehulića (HDZ) zbog napada na Dražena Mikuleca (SDP) u srijedu navečer ispred zgrade općine Zlatar Bistrice. Njih dvojica su, inače, vjenčani kumovi...

Pazite kud se krećete po noći. Vi ste smeće, gnoj...nama smrdi vaš gnoj, dio je prijetnji i uvreda koje je Renato Čehulić (HDZ) iz Zlatar Bistrice izgovarao u srijedu navečer Draženu Mikulecu (SDP), zamjeniku načelnika zlatarbistričke općine. Dok mu je to govorio, držao ga je rukama za vrat i davio ga prislonjenoga na zid općine.

Policija je Čehulića uhitila i privela.  Potvrdili su za 24 sata da je još uvijek na kriminalističkoj obradi u PP Zlatar Bistrica te da će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu. Za sada, doznajemo u policiji, imaju elemenata za kazneno djelo prijetnje, a hoće li odgovarati za još koje kazneno djelo, znat će  nakon što utvrde sve činjenice i ispitaju svjedoke. 

Čehulić je predvodio prosvjednike koji su ispred zgrade negodovali zbog izmjene urbanističkoga plana. Prema toj izmjeni, u Zlatar Bistrici od srijede je zabranjeno otvaranje novih farmi. Na to su ih, kažu nam vijećnici, 'natjerali' građani koji se žale na užasan smrad.