ozlijeđeno i dijete

Obračun kod Knina: Maskirani upali u kafić i napali goste koji su gledali Zvezdu, privedeno nekoliko osoba

22.08.2019 u 07:42

Bionic
Reading

Hospitalizirano je ukupno pet osoba, uključujući i vlasnike kafića. Među hospitaliziranim osobama je i devetogodišnje dijete

Iz PU šibensko-kninske oglasili su se oko incidenata kod Knina, gdje su maskirani napadači upali u kafiće gdje se gledala utakmica Crvene zvezde.

'Sinoć, 21. kolovoza oko 22.30 sati na području Knina, u mjestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik.

Nakon toga oko 22,50 sati u mjestu Đevrske, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba verbalno, a potom i tjelesno napali vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen.

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari.

Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje', priopćila je policija.