i dalje nepoznat ubojica

Obitelj Vinka Žuljevića Klice nudi milijun kuna za informaciju o njegovom ubojstvu

26.03.2017 u 16:01

Bionic
Reading

Dvije godine nakon ubojstva Vinka Žuljevića Klice njegova je obitelj odlučila raspisati nagradu za bilo kakvu informaciju o njegovoj smrti

Obitelj Vinka Žuljevića Klice odlučila je raspisati nagradu od milijun kuna za relevantnu informaciju koja će pomoći u otkrivanju i rješavanju ovog kaznenog djela.

Nagradu, poručuju, raspisali su u suradnji i suglasju s institucijama i tijelima Republike Hrvatske Podsjetimo, MUP je već raspisao nagradu od 50.000 kuna.

Obitelj onima koji se jave jamče zaštitu i tajnost, a informacije se mogu dojaviti na tel.: 099/64-53-721, e-mail: informacije@email.ht.hr ili pisanim putem postom na adresu FENIKS TRGOVINA d.o.o., Ljudevita Posavskog 3, 10 360 Sesvete.

Vinko Žuljević Klica ubijen je iz zasjede 3. svibnja 2014. godine u Sesvetama u trenutku kada se vraćao s jutarnje mise. Policija je još u srpnju 2015. objavila fotorobot muškarca za kojega tvrdi da bi mogao imati 'bitne podatke' za otkrivanje ubojice, a prije više od godinu dana raspisala je nagradu od 50.000 kuna, i to nakon objave fotografije na kojoj nije ista osoba kao s fotorobota.