međimurje

Obitelj trudnice koju je pregazio pijani susjed tvrdi da je riječ o pokušaju ubojstva

18.06.2019 u 10:12

Bionic
Reading

Obitelj trudnice (21) na koju je automobilom naletio pijani susjed (38) tvrdi kako je riječ o pokušaju ubojstva

'Susjed koji mi je pogazio kćer bio je na svadbi u Orahovici, odakle se vraćao. ... Srce mi puca od jada jer se vratio autom u rikverc, valjda kako bi ju dokrajčio. Uvjerena sam da ju je namjerno pregazio. Mislim da je povod prethodni sukob zetovih roditelja s njim otprije mjesec dana, kad im je rekao da će ubiti bilo koga od nas', rekla je majka trudnice Anđela Ignac za Jutarnji list.

Trudnica je na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec te joj je zbog teških ozljeda prvo amputirana jedna noga, a kasnije i druga, kako su potvrdili iz PU međimurske.

Podsjetimo, trudnica se sa suprugom i četverogodišnjim sinom šetala ulicom kada je na njih naletio pijani vozač s 1,06 promila alkohola u krvi, a koji je pobjegao s mjesta nesreće u subotu u Kuršancu u Međimurju oko 20.40 sati.

'Šetali smo se ulicom kad je prošla vrućina. Gurao sam kolica u kojima je bio četverogodišnji sin i vidio sam auto kako juri prema nama. Odgurnuo sam kolica da spasim dijete, ali ženu nisam uspio. Udario je u nju i stisnuo je uz betonsku ogradu. Onda se vratio u rikverc i ponovo prešao preko nje. Nakon toga je pobjegao', ispričao je suprug.