debata na hrt-u

Oboje večeras stižu na Prisavlje, sučeljavanje na Novoj TV i dalje neizvjesno

02.01.2020 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon prvog sučeljavanja na RTL-u kandidati za predsjednika RH sučelit će se večeras na HTV-u, potvrđeno je tportalu iz oba stožera

Nakon maratonskog duela na RTL-u nije se znalo hoće li uopće biti sučeljavanja na HRT-u i Novoj TV, koje bi trebalo biti održano u petak, no u četvrtak prijepodne potvrđeno je i iz stožera Zorana Milanovića te iz stožera Kolinde Grabar Kitarović da će se predsjednički kandidati navečer pojaviti na Prisavlju.

No što je sa zadnjim, vjerojatno i najvažnijim sučeljavanjem, onim na Novoj TV, koje bi trebalo biti održano sutra navečer, uoči početka izborne šutnje? To je još uvijek neizvjesno.

Kako je Nikola Jelić, glasnogovornik kampanje Zorana Milanovića, kazao tportalu, 'korak po korak'. Spremaju se, kaže, za večerašnju debatu.

Zoltan Kabok iz stožera Kolinde Grabar Kitarović potvrđuje da odluka o sučeljavanju na Novoj TV još nije donesena. 'Stožer će donijeti odluku', kaže. Na pitanje kada, odgovara: 'Na vrijeme.'

Voditelji sučeljavanja na HRT-u su Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednici emisije Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun.

Podsjetimo, na prvo sučeljavanje, ono na N1 televiziji, stigla je samo Kolinda Grabar Kitarović. Tada službena potvrda o dolasku nije došla ni iz jednog stožera te je do kraja bilo neizvjesno hoće li se sučeljavanje održati i u kojem sastavu.

  • +2
Duel Zorana Milanovića i Kolinde Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev