STIGLI REZULTATI DNK

Novosađanin Dejan G. nije ubojica s Marjana!

14.09.2012 u 11:30

Bionic
Reading

Prema najnovijim informacijama ubojica Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo (31) definitivno nije ni jedna od osoba koje su jučer privedene i ispitane u novosadskoj policiji, govore rezultati DNK analize, ali i poligrafskog ispitivanja, javlja beogradski Telegraf

Kako je za Telegraf rekao direktor policije Milorad Veljović, tijekom večeri su u Novi Sad stigla tri inspektora iz Hrvatske kako bi srpskim kolegama pomogla u potrazi za ubojicom Meksikanke. Posebna pažnja je, kako saznaje Telegraf, bila usmjerena na jednu osobu koja je najviše odgovarala podacima o stanovitom Reksiju, kojeg je splitska policija identificirala pomoću dresa talijanskog nogometnog kluba Milan.

'Kada su došle kolege iz Hrvatske, obavljene su dodatne DNK analize, a nekoliko osoba bilo je podvrgnuto poligrafskom ispitivanju. Tako smo utvrdili da nijedan od privedenih, za koje smo sumnjali da bi mogli imati veze sa zločinom u Splitu, nije krivac. Ubojica definitivno nije s teritorija Srbije', rekao je direktor policije Veljović za Telegraf.

Također, kako prenosi Press, uspoređivanje uzoraka koji su pronađeni na košulji i tijelu ubijene Meksikanke, kao i na nožu kojim je zločin izvršen, s uzorkom Dejana G, skinuli su sumnju s ovog Novosađanina.

On je također prošao poligrafsko ispitivanje i iako je točno da je boravio u Hrvatskoj tijekom ljeta, provjerom žiga u putovnici utvrđeno je da se vrijeme njegova ulaska i izlaska iz zemlje ne poklapa s vremenom ubojstva.

Osim toga, on ne vozi Škodu Octaviju karavan koja je, prema riječima svjedoka, danima viđana blzu mjesta gdje je Selena Macedo ubijena.

Policija je Dejana G. dovela u vezu s ubojstvom na temelju toga što je fizički odgovarao opisu ubojice te je fan nogometnog kluba Milan, a nedaleko od mjesta zločina pronađen je upravo dres tog talijanskog tima, s natpisom Reksi na leđima.