VEĆ OD SUBOTE

Novi kapetan Dinama Jerko Leko, zamjenik Kelava

17.08.2012 u 10:13

Bionic
Reading

Milan Badelj će u Dinamovom dresu odigrati još dvije utakmice s Mariborom, i odlučeno je tko će zamijeniti 'Mikija' u ulozi Dinamovog kapetana

Milan Badelj je trenera Čačića zamolio da više ne nastupa u MAXtv Prvoj ligi. Prije odlaska u HSV odigrat će još dvije utakmice protiv Maribora i završiti svoj petogodišnji mandat u dresu Dinama.

Badeljovi zamjenici u ulozi Dinamovog kapetana prošle i početkom ove sezone bili su Sammir i Mateo Kovačić, no situacija se promijenila. Sammir ruši klupske rekorde u kaznama zbog neprofesionalnog tempa izlazaka i novi kapetan Dinama bit će Jerko Leko. Jerko je Dinamovo dijete koje je prošle sezone, nakon povratka iz inozemstva, bio među najstabilnijim karikama u sastavu i njegov izostanak (isključenje protiv Lyona) protiv bugarskog Ludogorca je jasno pokazalo koliko on znači svojoj momčadi.

Zamjenik će mu biti Ivan Kelava koji će, obzirom na velik broj žutih kartona Leke i frekventnih izostanaka iz tog razloga, sasvim sigurno dobiti lijep broj utakmica na kojima će nositi kapetansku vrpcu.

Novi kapetan momčad će povesti već u subotu na gostovanju u Zadru.