dumbović izgubio funkciju

Nova gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes: Već mi je čestitao premijer

30.05.2021 u 23:13

Bionic
Reading

Petrinja je dobila gradonačelnicu Magdalenu Komes iz HDZ-a. 'Čeka nas bas puno posla, zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore, a pogotovo onima koji su dali svoj glas meni. Prvo moramo sagledati situaciju , analizirati gradsku upravu dakle stanje financija i projekata koji su u tijeku I onda krenuti na posao', kazala je Komes.

Ono što zanima sve građane a pogotovo one koji su u kontejnerima kada će se vratiti u svoje domove? 'Obnova je krenula, od 1.6. kreće rješavanje pitanja žutih I crvenih kuća I vjerujem da ćemo uz pomoć svih sudionika ubrzati proces. Gradonačelnik Dumbović mi je čestitao na rezultatu, a ja sam mu zahvalila na svemu što napravio, ali znamo da je bilo I puno stvari lose. To ostavljamo iza sebe, okrećemo novu stranicu i idemo graditi Petrinju', kazala je Komes za RTL.

Nova gradonačelnica Petrinje pohvalila se da ju je pozvao premijer Plenković i čestitao te najavio razgovor u narednim danima.

'Obnova je krenula za vrijeme aktualnog gradonačelnika uz kojeg na terenu bili brojni ljudi iz državnih službi samo ih trebalo iskoristi, sad kad će imati nekoga s kim će moći normalno komunicirati I surađivati vjerujem da će krenuti brže', poručio je.