BANDIĆ NAPAO ŠVALJEK

Nije imala tempo, dinamiku i viziju kao gradonačelnik

31.05.2015 u 22:21

Bionic
Reading

'Zašto sam otkazao punomoć gospođi Sandri Švaljek to će javnost doznati. Nažalost to večeras neću reći. O njoj sve najbolje, radila je sukladno svojim mogućnostima. Nije imala tempo, dinamiku i viziju kao gradonačelnik. Čovjeka ne možete upoznati dok mu ne date malo vlasti. Kada mi malo Vama dao vlasti možda bih i ovama promijenio mišljenje', rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u intervjuu u Dnevniku HRT-a

Gostujući u Dnevniku u povodu obilježavanja Dana Grada Zagreba, Milan Bandić govorio je i o smjenama u Zagrebačkom Holdingu.

'Na mjesto ekonomskih stručnjaka Maruške Vizek i Hrvoja Šimovića u Zagrebački Holding doći će još veći stručnjaci', rekao je Bandić o onima koje je smijenio. Nije htio otkriti dolazi li Slavko Linić u Holding.

Na pitanje o projektima i planovima kazao je da su napravili trećinu fontana. 'Građani trifrtalja (75%) podržavaju fontane. Moja opsesija je sada spoj Branimirove, Radničke, rotor na Remetincu, žičara, Trg dr. Franje Tuđmana, a onda i ove dvije fontane. Fontane su jedan od najljepših uresa grada, najavio je buduće projekte zagrebački gradonačelnik. Na tvrdnju šefa zagrebačkog SDP-a Davor Bernardića kako gradu fali dinamike i razvoja zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je za HRT da ako riječi govore više od djela onda je Bernardić u pravu. No moja je sreća da djela govore više od riječi. Bernardiću želim puno uspjeha možda za 7-8 godina bude nešto od njega i SDP-a, kazao je.