DARIO ČEPO U PRESSINGU

'Neka Bandić objasni kako je čudesno ozdravio da više ne moramo ići u Međugorje'

30.05.2017 u 09:42

Bionic
Reading

Dario Čepo, kandidat za dogradonačelnika Grada Zagreba u timu Anke Mrak Taritaš, gostujući u Pressingu N1 televizije kazao je da ne sumnja u to da je aktualni gradonačelnik bio na operaciji bruha, ali da bi volio da objasni 'na koji je način on to čudesno ozdravio, pa da ne idemo više u Međugorje, nego posjećujemo njega i njegova čudesna ozdravljenja'

Upitan zašto ljudi i dalje glasaju za Bandića, naveo je da se oni vode onim - ako je krao, i nama je dao.

'U cijelom procesu tranzicije Milan Bandić je uspio ljude uvjeriti u to, ali Bandić nije ništa dao ovom gradu, nije ništa stvorio u ovom gradu i nije ništa napravio u ovom gradu', oštar je bio Čepo.

Na pitanje na čije glasače računa Mrak Taritaš u drugom krugu kazao je da su to glasovi svih građana Zagreba.

'Normalno bi bilo da svi oni kojima se ne sviđa dosadašnji vođenja grada glasaju za nas. Naši glasači su oni koji su dosad razočarani većinom postupaka gradonačelnika Milana Bandića. Primjerice, da se on pohvali time da gleda u fontane koje je on podario Gradu Zagrebu, a ne vidi da pedeset metara od njega umirovljenik ili umirovljenica kopaju po kontejneru i skupljaju plastične boce. Mrak Taritaš je odlučila da nema razloga baciti se na prljave grane kampanje', naveo je Čepo.

Naveo je i da je Bandić u pet mandata fokusirano djelovao na određene dijelove grada koji su dugo vremena bili zanemareni.

'To je dobro. Na periferiju grada. Nije to napravio samo zato što želi pomoći građanima. Mislim da je pitanje deplasirano, jer nije Milan Bandić ništa napravio. Trebamo prestati razmišljati o tome da je jedan lokalni šerif, balkanski baja taj koji odlučuje, pa mu trebamo ići prositi, pa je onda on taj koji odlučuje. On nema ideologiju, netko bi rekao da je to dobro, ali svatko od nas ima neku ideologiju, a kod Milana Bandića se to ne može odrediti i to nije dobro', kazao je Čepo.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Istaknuo je da se ne želi uplitati u izmjenu imena Trga maršala Tita, ali da je njihov stav tu jasan.

'U to se neću uplitati. Ne bih se petljao u to pitanje pretjerano, to je pitanje za Gradsku skupštinu, ako se uopće o tom pitanju mora razgovarati, ali naš je stav jasan', zaključio je Čepo u razgovoru za N1.