brutalan napad

Nasilnik s Platka izbačen iz riječkog kluba: Takav čovjek nema što tražiti u sportu, velika sramota

01.02.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Među akterima napada na dva člana HGSS-a i djevojke na skijalištu Platak bio je i član kluba Dynamite Gym Rijeka, koji je nakon incidenta ekspresno izbačen iz riječkog kluba. Riječ je o Luki Tirielu Abramoviću

'Ovo je sramota. Jako sam razočaran, ali i ljut kako se to sve moglo dogoditi. Luka je bio naš član, ali čim smo čuli, izbacili smo ga iz kluba. Takav čovjek nema što tražiti u sportu, velika sramota', rekao je za 24 sata Mladen Kujundžić, hrvatski kickboksač i trener u čijem je klubu Dynamite trenirao i Luka Tiriel Abramović, jedan od trojice napadača.

Podsjetimo, trojica mladića su u nedjelju navečer na skijalištu Platak divljački pretukla dvojicu pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i djevojku, a riječka policija podnijet će prekršajnu prijavu zbog 'naročito drskog i nepristojnog ponašanja.

Izvor: Cropix / Autor: Damir Škomrlj

Policija je u svom priopćenju objavila da je trojac na skijašku stazu na Platku oko 20 sati došao BMW-om koji je propao u snijeg i zaglavio, nakon čega su zatražili pomoć 43-godišnjeg djelatnika zimske službe da ga odveze sa staze. Budući da isti to nije mogao učiniti, vozač se s još dvojicom suvozača s njime verbalno, a i fizički sukobio.

'U nastavku tučnjave sudjelovale su i druge osobe, a pritom je troje hrvatskih državljana ozlijeđeno te su zatražili liječničku pomoć u KBC-u Rijeka', priopćila je policija, dodavši da se kriminalističko istraživanje nastavlja.