najgore razdoblje

Naša poznata glumica iz Kine: Testiraju nas svaki dan, ne smijemo izaći iz stanova, a nestaje nam i hrane

20.04.2022 u 20:50

Bionic
Reading

Vatrogasci steriliziraju dizala, stubišta i mjesta javnih okupljanja, čak i kanalizaciju, javlj aiz Kine naša poznata glumica Suzana Nikolić

Kakvo je stanje u Šangaju, ispričala je za RTL glumica Suzana Nikolić koja tri godine tamo živi i radi.

'Testiranja su sve učestalija, recimo, u mojoj zgradi testiraju nas svaki dan već 5 dana uzastopce. Ima ljudi koji već dugo žive u Šangaju i kažu da nisu nikad svjedočili takvom nezadovoljstvu stanovništva. Mentalno zdravlje je po meni vrlo ugroženo, osobito kod mladih ljudi. Oni ne smiju van, nitko od nas ne smije van. Nama se čak savjetuje da zatvaramo prozore, u nekim zgradama su ljudima čak zalijepili ono na prozore i vrata da ne smiju izlaziti van, tako da ima svega. Ja se ne obazirem na neke savjete tipa stavite masku kad otvarate vodu da se ne biste zarazili virusom', rekla je Nikolić za RTL.

'Ja ne pamtim da sam za vrijeme Domovinskog rata gladovala. Ne želim reći da gladujem sada, ali jako sam pažljiva i oprezna s namirnicama jer čovjek nije siguran hoće li to što je naručio i dobiti. Meni se samoj dogodilo da sam naručila namirnice koje nikad nisam dobila', zaključila je.

  • +10
Testiranje na covid u Šangaju Izvor: EPA / Autor: ALEX PLAVEVSKI