MJERODAVNE SLUŽBE HT-A:

'Naša mreža nije bila korištena za praćenje'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 22.05.2009 19:08
  • Objavljeno 22.05.2009 u 18:54
Ivica Mudrinić

Ivica Mudrinić

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Hrvatski Telekom je, kao kompanija odgovorna prema svojim zaposlenicima, korisnicima, dioničarima i općoj javnosti, u povodu navoda o praćenju zaposlenika HT-a od strane Deutsche Telekoma, izvršio provjeru i prema saznanjima mjerodavnih službi ustanovio da niti fiksni niti mobilni sustavi Hrvatskog Telekoma nisu bili korišteni u nezakonite svrhe

'Štiteći jednako prava svih svojih dioničara, Uprava Hrvatskog Telekoma zahtijeva od Deutsche Telekoma sve podatke o ovom slučaju, i sankcije za odgovorne. Također, ukoliko zbog ovih događaja nastupi poslovna šteta za kompaniju, Uprava će bez iznimke od svih odgovornih zahtijevati nadoknadu', kazao je predsjednik Uprave T-HT-a Ivica Mudrinić.

Ukoliko se ustanovi da je bilo tko iz kompanije, zaposlenik ili menadžer, sudjelovao, ili imao saznanja o nezakonitom postupanju, a o tome nije obavijestio nadležne, kompanija će ga bez oklijevanja prijaviti državnim organima, navodi se u izjavi za javnost T-HT-a.

Iako kompanija ne zna identitet praćenih osoba spominjanih u navodima, a bez obzira na sadržaj izvješća, praćene smatramo žrtvama i pružit ćemo im svu potrebnu podršku, dodaje se u priopćenju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi