Novi diskont

Napokon je u Varaždinu Roto otvorio svoja vrata svim ljubiteljima vrhunskih pića

08.06.2022 u 15:13

  • +3

Roto Varaždin

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U jedinstvenom prostoru koji se nalazi na adresi Tina Ujevića 2, pronaći ćete širok i atraktivan asortiman vrhunskih domaćih i stranih vina te jakih alkoholnih pića, komercijalnih i craft piva, raznih sokova, a tu su i dodaci potrebni za svaku dobru zabavu

Novi diskont pića u Varaždinu strateški je važan nastavak širenja maloprodajne mreže nacionalnog distributera pića Roto dinamica i prvi diskont na području Varaždinske županije kojim želi svojim kupcima pružiti najveći izbor svih vrsta pića, ekskluzivnu ponudu uvoznih brendova i najbržu uslugu.

Široka ponuda pića, diskontne cijene, top akcije i brza usluga bit će i izvrstan izbor za sve ugostitelje koji će u diskontu, osim pića, moći kupiti i profesionalnu opremu za čišćenje, čaše te dodatni asortiman koji je potreban svakom ugostiteljskom objektu.

U novootvorenoj Roto prodavaonici možete pronaći rashladnu komoru u kojoj su pića uvijek po mjeri, spremna za konzumiranje - idealno rashlađena. Ako i to nije dovoljno u ponudi se može pronaći i led.

Cijela ponuda dostupna je za naručiti i putem wolta.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 07:30 – 21:00, petkom i subotom od 07:30 – 22:00, a nedjeljom od 09:00 – 13:00.

Zabava može početi!

U Rotu je zabava ozbiljan posao!