BILIĆ ODAHNUO

Napokon iz Varšave stigli nalazi Ćorlukine ozljede

08.06.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Iako su mnogi strepili zbog ozljede Vedrana Ćorluke, dobra vijest stigla je iz kampa gdje se priprema hrvatska reprezentacija. Ćorlukina ozljeda nije problematična i sigurno će igrati protiv Irske

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka u četvrtak je napustio trening u poljskoj Warki s bolnom grimasom. Već dan kasnije u pratnji doktora Nemeca hrvatski je branič otputovao u Varšavu gdje je u tamošnjoj klinici obavio detaljnu dijagnostiku.

U četvrtak je nakon treninga izbornik Bilić kazao kako je Ćorluka osjetio zatezanje u zadnjoj loži te je zbog toga napustio trening. Stoper hrvatske reprezentacije je posljednjih sezona imao probleme s ozljedama, a neke je utakmice igrao i pod blokadom.

Skoro cijelo jutro u petak trajala je nervoza oko toga hoće li Ćorluka biti spreman za utakmicu protiv Irske u nedjelju, a onda je izbornik Bilić na konferenciji za novinare objavio vijest koja je oduševila sve navijače.

'Ćorlukina ozljeda nije strašna. Iz predostrožnosti smo ga poslali na dodatne pretrage, a magnetska rezonanca je pokazala da nije ništa ozbiljno te bi trebao biti spreman za ogled s Irskom', kazao je izbornik.

'Nakon što je napustio trening, to nije izgledalo strašno, no kada se to dogodi četiri dana prije Irske... Njega i dr. Nemeca smo poslali u Varšavu, a pretrage govore da nema nikakvog oštećenja kod Vedrana.'