BRUTALNO PREMLAĆIVANJE U ZAGREBU

Napadač na studenta lažirao vlastitu otmicu

27.04.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Dvadesetjednogodišnjeg studenta FER-a Dominika V. brutalno su ovoga vikenda u centru Zagreba pretukla dvojica nasilnika, od kojih je jedan svojedobno lažirao i vlastitu otmicu

Nasilnici su uhićeni nedugo nakon napada na Langovom trgu. Dominik, koji se vraćao iz kluba Purgeraj, tek je 30-ak sati nakon premlaćivanja došao k svijesti. Ima ozljede glave, lice mu je unakaženo, a napada se ne sjeća. Policiji zbog teškog stanja još nije dao iskaz. Alkoholiziranim napadačima nakon triježnjenja određen je dvotjedni pritvor, piše Jutarnji list.

Luka Š. pao je prošlog rujna u policijsku zamku zajedno sa svojim ortakom Damirom F., također evidentiranim narkomanom nakon što su pokušali lažirati otmicu. Naime, Luka je nazvao vlastitu majku R. Š. (45) i tog joj dana rekao da su ga otele nepoznate osobe zbog navodnog duga od tisuću eura. Primopredaju su dogovorili točno u podne. Međutim, kako je Lukina majka znala za njegove probleme s drogom, odmah je pozvala policiju koja je brzo reagirala i na mjestu primopredaje 'otmičarima' namjestila klopku.