MODNE KOMBINACIJE

Najbolje kombinacije ModeKomode u 2015. godini

13.01.2016 u 19:08

Bionic
Reading

Moj je stil u protekloj godini bio ni manje ni više nego preslika mojeg raspoloženja i unutarnjih previranja. U prvom outfit postu u Novog godini donosim vam gotovo sve moje kombinacije koje sam uspjela ovjekovječiti u Staroj. Bome bilo je svega!


Početak godine nije iznjedrio ama baš nijedan outfit vrijedan spomena budući da sam zimu provela u krevetu u malome mistu, gledajući, zamislite simbolike, legendarnu seriju Malo misto. Iz zimskog sam se sna pobudila početkom proljeća, točnije za moj rođendan. Kako je toplije vrijeme nadolazilo, tako je moje raspoloženje bivalo sve veselije, a moje odjevne kombinacije sve šarenije. Ljeto je rezultiralo vatrometom boja, jesen sportskom eklektikom, a zima smirenom monokromatikom. U nastavku pogledajte kolaže koje sam složila od najdražih editorijala s bloga i random kombinacija s Instagrama. U komentaru opišite koji vam se outfit najviše svidio.

photos: Luka Nižetić, Andrina Perić, Jakša Jukica, Domagoj Blažević, Marcella Zanki, Jure Perišić, Rajna Raguž, Nana Nadarević, Sonja Dvornik, John Pavliš












Ovom prilikom želim zahvaliti mojim dragim poslovnim partnerima s kojima već uspješno surađujem dugi niz godina i čije proizvode rado kombiniram s mojim omiljenim vintage komadima, a to su ShoeBeDo, adidas Hrvatska, Shoebox, Tradate, bon ton i Sherriff&Cherry. Posebna zahvala ide mojoj dragoj Katici Topčić iz Kevin Murphy Croatia koja njeguje moju kosu i koja objeručke prihvaća sve moje ideje s kojima joj dođem u salon. Ukoliko vas zanimaju brendovi određenih outfita, potražite ih u rubrici kombinacije na blogu (kliknite na post o kojem želite doznati više).

Ne mogu si pomoći, još uvijek sam u Bowie mood-u!