DOSTA JE BILO

Načelnik dalmatinske općine odlučio stati na kraj bahatoj praksi, nema više rezervacije mjesta na plaži!

25.07.2019 u 15:35

Bionic
Reading

Gotovo uobičajena stvar na našoj obali postala je praksa 'rezervacije plaže', zauzimanje najboljeg mjesta ostavljanjem ručnika, ležaljke ili nekog sličnog plažnog dodatka. Načelnik općine Tribunj odlučio je stati na kraj tome

'Nema rezervacije hladovine na plažama' serijal je od dvije objave na društvenoj mreži Facebook kojima je načelnik Općine Tribunj Marko Grubelić obavijestio javnost o svom nesvakidašnjem potezu. Naime, komunalnim redarima je naložio da sve ručnike i ležaljke koji turistima služe kao rezervacija plažnog mjesta uklone s plaže.

'Svi koji se ipak do kraja dana zažele svojih napuštenih stvari iz hladovine plaže Bristak, mogu ih pronaći u dvorištu općinske zgrade na adresi Zamalin 22.

Ne ostavljate svoje stvari po plažama na način da si rezervirate mjesto jer sljedeći put kad ih tako ostavite, idu direkt na odlagalište.

Dodatno, nakon što smo maknuli napuštene ručnike i ležaljke nekoliko ljudi s djecom koji su došli rano na plažu, a nisu imali mjesta u hladovini, tamo su se i premjestili.

Hvala na razumijevanju i suradnji', stoji u objavi načelnika Grubelića.

U drugoj objavi obavijestio je javnost da su istu stvar napravili i na plažama Zamalin i Sovlja.

  • +80
Ljeto na plažama diljem Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz