POGLEDAJTE NASTUP

Na Facebooku oduševljeni engleskim Grabar Kitarović

10.03.2015 u 13:49

Bionic
Reading

Dok voditelj udruge Vigilare John Vice Batarelo kritizira predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, oduševljeni građani predsjednicu su zasuli komplimentima na Facebooku nakon njezina nastupa na konferenciji o jednakosti spolova u organizaciji Zaklada Clinton i Gates u ponedjeljak u New Yorku

Posebno su oduševljeni što tečno govori engleski i sve pršti od pohvala. Naravno, to nije ništa neočekivano s obzirom na to da je profesorica engleskog, školovala se u Americi i dugo živjela u inozemstvu, ali narod očito veseli. Batarelo, čija udruga promovira konzervativne katoličke vrijednosti, prethodno je kritizirao predsjednicu jer je uopće sudjelovala na skupu koji organizira zaklada Clinton jer se radi o 'promicateljima kulture smrti'. Njegove kritike očito nisu naišle na plodno tlo u dobrom dijelu javnosti. Njezina fotografija s Billom Clintonom sakupila je gotovo 10 tisuća lajkova na Facebooku i 291 komentar, a ne treba sumnjati da će brojka rasti.


Izdvojili smo neke od pohvala na račun predsjednice Grabar Kitarović s njezine službene stranice na Facebooku, a u priloženom videu s konferencije možete pogledati njezin nastup s konferencije i čuti kako govori engleski. Govor predsjednice počinje na 1:36:18.

-Hvala bogu da ima naših političara koji govore engleski.
- Pipl mast trast as!
-Tako treba. Kraljice Hrvata.
-Više susreta i promocije Hrvatske u mjesec dana nego prethodnik u godini.
-Napokon jedna divna žena koja zna i može predstavljati LIJEPU NAŠU HRVATSKU!
-Samo vi kritizirajte, naša draga RUŽA HRVATSKA polako ali sigurno čisti zarasle staze!
-Konačno nas predstavlja u svijetu predsjednica na koju možemo biti ponosni u svakom smislu riječi.
-Bog te blagoslovio, dobra naša predsjednice, ljepotice i ponos naš.
- Bože, hvala da imamo ovakvu predsjednicu, dama... A tek kako razgovara engleski...
- Napokon netko da nas predstavi svijetu boljima nego što jesmo! Bravo, Kolinda!
- Svaka čast, ponosna sam što ste naša predsjednica, pametna, obrazovana i s izvrsnim znanjem engleskog koji je našim jadnim političarima trn u oku! Svjetlate obraz našoj maloj zemlji.
-Sad imamo predsjednicu koja nas neće sramotiti po svijetu.