INFORMATIVNA KAMPANJA ZA EU

MVPEI raspisao natječaj za slogan i vizualni identitet

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 03.05.2011 16:54
  • Objavljeno 03.05.2011 u 11:59
Jandroković

Jandroković

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija raspisalo je javni natječaj za dizajn vizualnog identiteta i slogan informativne kampanje uoči referenduma o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji

Svrha tog natječaja je dobivanje kvalitetnog, stručno projektiranog vizualnog identiteta i slogana informativne kampanje uoči predstojećeg referenduma, objavili su u priopćenju.

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija odabrat će najbolje radove u suradnji s predstavnicima Hrvatskog dizajnerskog društva, a najbolja idejna rješenja bit će nagrađena novčanim nagradama.

Nagrada za vizualnu komunikaciju (dizajn vizualnog identiteta) te nagrada za verbalnu komunikaciju (slogan) je po 20.000 kuna za obje kategorije.

Natjecatelji mogu dostaviti natječajni rad za jednu ili obje grupe, a rok za dostavu natječajnih radova u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija je 30. svibnja 2011. godine, objavili su iz Ministarstva.

Imena nagrađenih sudionika natječaja bit će objavljena na internetskim stranicama MVPEI-a www.mvpei.hr i internetskim stranicama Hrvatskog dizajnerskog društva, www.dizajn.hr

Cjelokupna natječajna dokumentacija, kao i ostali detalji vezani uz projektni zadatak natječaja, objavljeni su u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske (http://oglasnik-jn.nn.hr) te se također mogu dobiti na upit elektroničkom poštom na adresu natjecaj-vi-slogan@mvpei.hr.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi