IGRAT ĆE U 3. LIGI

Mumlek se nakon afere Offside vraća na nogometne terene

11.03.2013 u 22:01

Bionic
Reading

Nakon dvije godine neigranja, na travnate terene vraća se bivši kapetan Varteksa, Miljenko Mumlek. Mumlek bi u utorak trebao konačno dogovoriti suradnju s ludbreškim trećeligašem Podravinom koja se natječe u 3.HNL Sjever.

Bivši kapetan Varteksa Miljenko Mumlek vraća se na nogometne travnjake nakon dvogodišnje pauze, a varaždinski veznjak igrat će se u trećoj HNL Sjever za ludbreški Podravinu.

Predsjednik NK Podravine u potrazi za novim igračima kontaktirao je 40-godišnjeg Mumleka, koji je bez previše razmišljanja pristao na uvjete.

'Još nije ništa službeno. Ovo mi je došlo kao grom iz vedra neba. U nedjelju su mi ponudili da dođem u Podravinu i u utorak bi najvjerojatnije službeno trebao potpisati. Iz kluba su mi prezentirali projekt koji je vrlo pozitivan, a riječ je i o vrlo zdravoj sredini pa ću najvjerojatnije pristati na uvjete', rekao je Mumlek za e-Varaždin.hr.

Razlog dvogodišnjeg izbivanja iz nogometa je afera 'Offside' u kojoj je, kao najzvučnije nogometno ime, osuđen na sedam mjeseci zatvora zbog namještanja utakmica.