TRAGEDIJA U ZAGREBU

Mrtav pijan vozač usmrtio sedmogodišnjeg dječaka

31.03.2014 u 11:50

Bionic
Reading

Sedmogodišnji dječak preminuo je dva sata nakon što je na njega u nedjelju iza 15 sati na Kozari putu naletio pijani vozač teretnog vozila

Tridesetdevetogodišnjak s nevjerojatnih 3,43 promila alkohola u krvi upravljao je teretnim vozilom VW transporter sisačkih registracijskih oznaka kolnikom Ulice III. Kozari put II. odvojak u smjeru sjeverozapada.

Dolaskom do kućnog broja 19 Ulice III. Kozari put II. odvojak u desnom zavoju vozilom je skrenuo u lijevo te prešao na dio kolnika namijenjen za kretanja vozila iz suprotnog smjera te naletio na dijete koje je stajalo na zapadnoj polovini kolnika nasuprot kućnog broja 19.


Dijete je palo na kolnik i u nesreći je zadobilo teške tjelesne ozljede od kojih je oko 17 sati i preminulo u KBC-u Zagreb, kažu u PU zagrebačkoj. Vozač je od ranije imao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom.

Jutarnji list piše da se vozač nije odmah zaustavio, već su ga zaustavili nekoliko stotina metara dalje građani koji su svjedočili nesreći te su ga zadržali do dolaska policije.