ZADNJE PORUKE BIRAČIMA

Mrak-Taritaš zove građane da u drugom krugu izađu na 'referendum'

19.05.2017 u 19:08

Bionic
Reading

Zadnji je dan kampanje uoči nedjeljnih lokalnih izbora i svi kandidati pokušavaju pridobiti zadnje glasove. Jedna od onih kojoj se smješi drugi krug izbora je i HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš, koja već zove birače da u drugom krugu za dva tjedna izađu na 'referendum'

'Treba vjerovati anketama. Prva utakmica završava u nedjelju i onda počinje druga. Od ponedjeljka idemo u drugu utakmicu i nudim građanima javno i transparentno upravljanje gradom u kojem će sudjelovati građani. Mislim da je ovome došao kraj i da treba doći kraj', kazala je Anka Mrak Taritaš za N1.

Upitana na čije birače račun ako proše u drugi krug, HNS-ova kandidatkinja je poručila: 'Ostaje dovoljno građana koji su spremni glasati za mene. Drugi krug će biti referendumsko pitanje: Bandić ili mi. Svi koji kažu da ne žele surađivati s Bandićem indirektno čitam da će podržati mene. Na hipotetsko pitanje koga bih podržala odgovaram da bih podržala onog tko će ići protiv Bandića. odluka će biti laka jer ću to biti ja. Ja koristim i ovu priliku da pozovem građane da izađu i glasaju. Nema alibija da se kaže da se nema za koga glasati jer imamo osam kandidata. U nedjelju će biti kišovit dan i nema alibija za neizlazak na izbore. A onda 4. lipnja izađimo na 'referendum'.

Ukoliko pobjedi, dodala je, prvo će riješavati pitanja otpada, prometa te vrtića i škola.