imaju osam mandata

U Mostu se pjevalo, slavilo, Selak krotila Raspudića: Stoj u mjestu...

  • L. F.
  • Zadnja izmjena 17.07.2020 06:33
  • Objavljeno 05.07.2020 u 19:15
Bionic
Reading

Mostovci izbornu noć provode u zagrebačkom restoranu RougeMarin. Izuzetno su zadovoljni s rezulatom izlaznih anketa prema kojima će osvojiti 9 mandata u novom sazivu Sabora

22.15 "Ovaj Most je dizajniran da prođe bolje u urbanim sredinama", reko je Nikola Grmoja, rekavši da je zadovoljan sa osam manadata, koje mu prema trenutnim rezultatima DIP-a pripadaju.

21.38 'Želim se zahvaliti Bogu i svojoj obitelji. Mi smo pokazali da su nas građani prepoznali', rekao je Marin Miletić i dodao da se pripremaju za lokalne izbore. Uvjeren je i da će za četiri godine osvojiti vlast, javlja Dnevnik.hr.

21.25 Prvi rezultati DIP-a malo su ohladili atmosferu u stožeru Mosta.

21.00 Okružen slavljem u izbornom stožeru Mosta, politički tajnik stranke Nikola Grmoja rekao je da misli da je 'deplasirano' uopće razgovarati da bi Most dao podršku HDZ-u Andreja Plenkovića pri sastavljanju vlade. 'Mnogi su činili sve da Most ne uspije. Zadnjih nekoliko godina su činili sve da nas nestane s političke scene', rekao je Grmoja za N1.

20.25 Ninu Raspudiću odmah nakon objave rezultata prvih izlaznih anketa supruga Marija Selak Raspudić rekla je: Budi dobar, stoj u mjestu!. 'Nestrpljiv sam, htio sam izgrlliti Božu Petrova', objasnio je Raspudić, dodavši da je „grljenje” trebalo biti tek simbolički, u skladu s epidemiološkim imperativima, javlja N1.

20.05 'Mi smo znali da radimo dobar posao. Jedina smo politička opcija koja je izašla samostalno i ostvarili smo fenomenalan rezultat. Smatramo da je to najpoštenije prema biračima. Mi smo pokušali s HDZ mijenjati Hrvatsku i to nije išlo. Što će biti to ćemo vidjeti. Čini se kako je HDZ relativni pobjednik izbora. Oni najavljuju koaliciju s Domovinskim pokretom', rekao je Nikola Grmoja.

20.00 'Zbog dvije stvari sam zadovoljan i osjećam se kao pobjednik. Prva, što sam se odlučio ući u igru, jer bih se grizao da sam ostao četiri godine sa strane i da nisam pokušao. Druga, što sam upoznao puno ljudi, prije svega tih mladih ljudi čije vrijeme tek dolazi. A treće to što se čini da će rezultat biti jako dobar', izjavio je Nino Raspudić, prenosi N1.

19.30 Marija Selak Raspudić još uvijek je oprezna iako izlazne ankete prognoziraju Mostu 8 mandata. 'Ne treba im davati preveliku važnost iako to zasad zvuči dobro za Most, pogotovo imajući u vidu činjenicu da su oni u startu bili otpisani', rekla je Selak Raspudić.

  • +54
Stožer MOST-a Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji

19.20 Božo Petrov stigao je u stožer, zavladalo je ludilo, svi su pljeskali i skandirali, javlja 24sata. Petrov je rekao kako se došao pozdraviti te kako će se pridružiti kasnije.

19.10 'Jako dobar rezultat. Hrvatska se definitivno probudila. Most je nazad u igri. Blizu smo toga da osvojimo još dva mandata. Imamo sve vrijeme ovoga svijeta. Nećemo kompromitirati vrijednosne politike za koje se zalažemo. Vlast nas ne zanima', rekao je Nino Raspudić.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal