HUMANITANA AUKCIJA

Modakomoda pomaže žrtvama poplava!

26.05.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Priključite se humanitarnoj aukciji od koje sav prikupljeni novac ide ciljano na račun jednoj obitelji s djecom koja je žrtva poplave u Gunji. Na aukciji je dio mojeg ormara; odjeća, obuća i modni detalji. Trošak poštarine snosi Hrvatska pošta.


Između riječi i djela uvijek biram ovo drugo. Zato neću pisati litanije i moralizirati o perifernim stvarima nego ću naprosto djelovati, a tu mi treba vaša pomoć. Vjerujem da ste već, svatko na svoj način i koliko je mogao, dali svoj doprinos žrtvama poplavljenih područja. Jesam i ja. Al' mogu još. Odlučila sam dobar komad svog ormara staviti na aukciju, a prikupljeni novac u cijelosti ide žrtvama poplava. Kako imam dobre frendove, a neki od njih volontiraju u Gunji dala sam im zadatak da pronađu jednu obitelj s djecom kojoj je pomoć prijeko potrebna. O kojoj je obitelji riječ, objavit ću čim dobijem informaciju, pod uvjetom da žele da se o njima javno piše.

PRAVILA AUKCIJE:

'Humanitarna aukcija ModaKomoda za žrtve poplava' odvija se na facebook stranici ModaKomoda i organizirana je u etapama. Prva etapa započinje objavom ovoga posta i traje 48 h. U tih 48 h imat ćete priliku licitirati određen broj odjeće, obuće i modnih dodataka. Ispod svake fotografije nalazi se kratki opis artikla, veličina, šifra i početna cijena. Licitirate u komentarima ispod fotografije na sljedeći način:

Upišete broj šifre artikla i pored toga cijenu koju nudite, a koja mora biti barem 10 kn veća od početne cijene. Svaka licitacija mora biti barem za 10 kn veća od najveće aktualne. Po isteku 48 h, osoba koja je ponudila najveći iznos je kupac artikla. S obzirom da u aukciji žele sudjelovati neki koji nemaju facebook, ModaKomoda će bidati umjesto njih na način da ću u komentaru ostaviti njihovo ime i prezime, te šifru i ponuđenu cijenu. Artikli koji nemaju ponuđeni iznos prenose se u sljedeću etapu, koja opet traje 48 h i kojoj pridružujem nove artikle. I tako sve do isteka zaliha.

Ova je aukcija u cijelosti humanitarna i nitko neće njome profitirati osim gore spomenute obitelji. U prilog tome ide i mail koji sam upravo primila, a koji je pozitivan odgovor od Hrvatske pošte na moj upit mogu li sudjelovati kao partneri aukcije. HP će kupcima, bez ikakve naknade, isporučiti sve kupljene artikle na čemu im se natoplije zahvaljujem. Eto, na taj smo vam način olakšali jer nećete imati dodatnih troškova. O načinu plaćanja, kupci koji su izlicitirali željeni artikal, bit će informirani u privatnoj poruci na facebook-u.

U nastavku vam donosim dio artikala koji su na aukciji, a licitacija prve ture počinje upravo sada na facebook stranici ModeKomode




Luka Nižetić



Luka Nižetić



Luka Nižetić



Luka Nižetić



Luka Nižetić



Luka Nižetić



Luka Nižetić

Luka Nižetić

Unaprijed zahvaljujem potencijalnim kupcima, a vas koji možda ne želite ili niste u mogućnosti sudjelovati u aukciji, lijepo molim da podijelite ovaj post.

Nadam se da ćemo ovom akcijom prikupiti što više sredstava kako bi nečiju patnju barem malo ublažili.

Čekam vas na fejsu! :)