OSJEČKA PODMETANJA

Mladi HNS-ovci: Nismo prešli u HSP

  • Autor: Hina
  • Zadnja izmjena 17.03.2009 13:14
  • Objavljeno 17.03.2009 u 13:10
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Mladi osječkog HNS-a opovrgnuli su danas jučerašnje tvrdnje čelnika osječkoga HSP-a o prelasku 46 njihovih članova u HSP te ustvrdili da su im, osobe, koje su nazočile jučerašnjoj press-konferenciji HSP-a, izuzev jednoga člana, nepoznate te ne mogu potvrditi je li uistinu riječ o članovima HNS-a.

Zamjenica predsjednika Mladih osječkog HNS-a Ana Pejić ustvrdila je na konferenciji za novinare kako je, od početka ove godine, stranka zaprimila samo jednu istupnicu, a i ta nije bila od člana Mladih HNS-a. Dodala kako su im nepoznate osobe, čiji su prelazak u HSP jučer objavili predsjednik osječkog HSP-a Gordan Matković i potpredsjednik HSP-a Danijel Srb te kako ne može potvrditi jesu li one stvarno članovi Mladih HNS-a.

Potvrdila je jedino članstvo Tomislava Šabića, koji je jučer bio među osobama čiji su prelazak u HSP objavili dužnosnici te stranke, kazavši kako nikada nije obnašao nikakvu dužnost u stranci, te da će se pokrenuti postupak njegova brisanja iz članstva HNS-a.

Član Predsjedništva Mladih HNS-a Slaven Klobučar ocijenio je kako je 'HSP, na čelu sa svojim predsjednikom magistrom Antom Đapićem, stranka koja je već poznata po tome što javnosti odašilje lažne informacije'. Šabićeve jučerašnje tvrdnje da prelazi u HSP jer je zadovoljan dobrom politikom te stranke u Osijeku, nazvao je 'smiješnim', jer je, kako tvrdi, HSP stranka koja je sklopila nekoliko štetnih ugovora, koji će građani godinama morati plaćati, i čiji se predsjednik zalaže da se legalizira pozdrav 'za dom spremni'.

Ako Šabić smatra da je to dobra politika, onda je od početka bio u krivoj stranci, rekao je Klobučar ustvrdivši kako je glavni motiv njegova prelaska u HSP osobna korist, a ne navodno neslaganje odlukom o sklapanju koalicije HNS-a i HDSSB-a u Osijeku.

Izrazio je čuđenje činjenicom da predsjednik osječkoga HSP-a Matković, ujedno i osječki dogradonačelnik te jedini saborski zastupnik te stranke Srb imaju toliko vremena za sudjelovanje u kako drži, 'trivijalnom i nevažnom događaju o navodnom prebjegu šačice tinejdžera iz HNS-a'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi