BORBA ZA ŽIVOT

Mlada vozačica slupala auto sa devet putnika

03.09.2011 u 13:11

Bionic
Reading

Dvije osobe teško su ozlijeđene i bore se za život, a kod druge dvije osobe utvrđene su ozljede koje su teške, ali neopasne po život, nakon nesreće koja se noćas oko 3.25 sati dogodila kod Zatona. Četvero ozlijeđenih bili su putnici u Opel Astri Caravan, za čijim je upravljačem bila 21-godišnjakinja iz Dubrovnika

U autu njemačkih oznaka bilo je ukupno devet osoba, izvijestila je PU dubrovačka.

Nesreću je skrivila Kristina K. (21) iz Gromače kod Dubrovnika, koja je vozila iz smjera Neuma prema Dubrovniku. Izmjereno joj je 1,08 promila. Kretala se iz smjera zapada kada je izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubila nadzor nad vozilom te udarila u metalnu zaštitnu ogradu. Uslijed udara vozilo se odbilo i zaustavilo poprečno na kolniku.

Za život se bore Sanel S. (20) iz Rijeke i 15-godišnjak iz Zatona, koji su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni u splitsku odnosno zagrebačku bolnicu. Teške tjelesne ozljede neopasne po život zadobili su 15-godišnjak i 16-godišnjakinja koji su zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Prema neslužbenim podacima koje donosi Jutarnji list, od udara u zaštitnu ogradu iz Opela su ispale četiri osobe: jedna je podletila pod osobno vozilo koje je bilo parkirano uz cestu, druga je pala u kanal dubine 1,5 metra, dok je treća osoba pronađena u vrtu obližnje kuće. Očevid na mjestu nesreće trajao je sve do 7,15 sati do kada se promet uz policijski nadzor naizmjenice odvijao jednom kolničkom trakom jadranske magistrale.

Protiv 21-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnoom državnom odvjetništvu.