'BIT ĆU VAŠ GLAS'

Milijan Brkić otkrio koje su mu pjesme Johnnyja Casha najdraže

01.09.2016 u 19:57

Bionic
Reading

Nek se čuje glas naroda, poručio je zamjenik predsjednika HDZ-a i 14. na kandidacijskoj listi u II. izbornoj jedinici Milijan Brkić uz želju da 'na putu zajedništva za bolje sutra naroda, sve zajedno prati prigodna pjesma' koju je i objavio na Facebooku. U igri je opet Johnny Cash, doduše, ovaj put s obradom pjesme Depeche Modea 'Personal Jesus', koju je, podsjetimo, obradio i Marylin Manson

Krajnje je vrijeme da se političari prestanu koristiti hrvatskim braniteljima za političke interese, poručio je Brkić nakon današnjega sastanka s braniteljima u Križevcima o čemu je također izvijestio na Facebooku.

U kampanju je, podsjetimo, Brkić krenuo s te društvene mreže uz poruku da se političari moraju više baviti ljudima, a manje samima sobom te da pozicije i funkcije nisu važne. Na zid je pritom okačio fotografiju sebe u majici s natpisom Johnnyja Casha. Bilo je to tjedan dana nakon što je uz pjesmu Miše Kovača objasnio zašto je tražio da bude zadnji - 14. - na listi u II. izbornoj jedinici.

Otkud nakon klapa, Miše i Škore Cash? - pitanje je na koje je Večernjem listu Brkić kazao da je upravo Casha izabrao jer je i on, baš poput njega, čovjek iz naroda i za narod, a danas se na Facebooku Brkić prisjetio kako ga je jedan novinar pitao koja mu je najdraža pjesma Johnnyja Casha? 'Ja mu tada odgovorim kao iz topa - Ring of Fire!', kazao je Brkić, ali je za današnju objavu odabrao drugu pjesmu.

'Danas kada sam obišao mnoga mjesta Lijepe Naše, kada sam susreo toliko ljudi i popričao s njima o njihovim životima i potrebama za njihovo bolje sutra, želim da nas na ovome putu zajedništva za bolje sutra naroda sve zajedno prati prigodna pjesma - 'Personal Jesus'. Zbog misli o kojoj govori - o osobnoj priči svakoga od nas u služenju Bogu i drugima', navodi Brkić: 'Siguran sam da upravo ta pjesma karakterizira našu zajedničku borbu za bolje sutra koju prolazimo ujedinjeni u uvjerenju da političari moraju biti skromni i ponizni te slušati i služiti svom narodu.'