KONFERENCIJA HR DAYS

Menadžment i ljudski resursi kao saveznici

05.03.2014 u 08:57

Bionic
Reading

U Rovinju će se 27. i 28. ožujka održati druga po redu konferencija HR Days, posvećena prepoznavanju i upravljanju talentima. Njezini su organizatori portal MojPosao i tvrtka Selectio

Panel-diskusija 'CEO i HR za istim stolom' pokazat će kako na potrebu za strateškim pozicioniranjem odjela za upravljanje ljudskim resursima gleda uprava.

Sudionici konferencije koji žele pridobiti upravu na svoju stranu i ukazati na vrijednost kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima u vlastitoj kompaniji, imat će priliku poslušati iskustva uspješnih regionalnih kompanija u kojima je HR pozicioniran visoko na ljestvici.

O razlikama u perspektivama biznisa i HR-a govorit će pet korporativnih parova. Predstavnici Atlantic Grupe Emil Tedeschi, predsjednik Uprave i Mojca Domiter, izvršna direktorica Ljudskih resursa; glavni direktor Coca-Cole HBC Hrvatska Mircea Draja i Tanya Šplajt-Brainović, direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu; predstavnici kompanije JGL Ivo Usmiani, predsjednik uprave i Lorena Dika, direktorica upravljanja ljudskim resursima; predstavnici Valamar hotela i ljetovališta Peter Fuchs, predsjednik uprave i Gordana Fabris, direktorica Sektora ljudskih resursa tepredstavnici Zagrebačke pivovare Sergey Yeskov, generalni direktor/ regionalni predsjednik za Hrvatsku, BiH i Sloveniju i Ivan Bilać, v. d. direktor ljudskih resursa.

Partneri ovogodišnje konferencije HR Days su: Cotrugli Business School i Algebra, sponzor: HR Pro, a medijski pokrovitelji Business, Posao.ba, tportal.hr, Lider i MojTim.com.

Više informacija o konferenciji i registraciji dostupno je na www.HRDays.net